LUCRUL CU COPIII

Sunt în esență un facilitator în contexte educaționale.

Lucrez în practica privată cu copii (de la 6-la 14 ani) pe teme din sfera educațională.

• Adaptarea la clasa a V-a,
• Mutarea într-o școală nouă,
• Comunicarea asertivă,
• Lipsa concentrării la ore,
• Apropierea unor examene stresante,
• Celebra axă fragilă a prieteniei-colegialității-bullyingului,
• Elevii atipici care nu își găsesc locul la școală

sunt câteva din temele care apar frecvent în lucrul meu cu copiii.

DE CE E NEVOIE DE MINE?

Tu, ca părinte, ești parte din povestea copilului tău, ești conectat la un nivel profund cu el. Școala e un mediu în care nu ai acces direct – ci trăiești și interpretezi experiențele prin ochii copilului. Dacă ceva nu merge bine la școală, e destul de dificil să fii obiectiv, iar uneori reacția ta poate provoca și mai multa confuzie – poate chiar o relatie conflictuală cu profesorii sau cu copilul .

Eu, în schimb, sunt un observator extern. Si nu unul oarecare, ci unul experimentat. Te pot ajuta să vezi o situație într-o lumina nouă. Și, da, uneori nu este nevoie de mine, poate că nu este nevoie de nimeni sau poate că este nevoie de un alt tip de specialist.

Cum programezi prima ședință?

În primul rand, completează formularul de contact. Dupa o scurtă discuție telefonică, vom programa o prima ședință gratuită, în care copilul are ocazia de a mă cunoaște și a de vedea, (amândoi) în ce măsură suntem gata de lucrul împreună.

Cât durează și cât costă o ședință?

Ședințele durează o oră, (cât să bea adulții o cafea, în liniște, altundeva) și pot avea loc fizic, în Bucuresti, zona Ion Câmpineanu, sau online, pe Zoom.

O ședință costa 190 lei (40 euro).

Plata se face in contul Asociației Europene a Profesioniștilor din Educație EDUMI, după fiecare ședintă efectuată. Ne întâlnim săptămânal, la ora și în formula agreată.

Există și pachete, care au avantajul unui preț competitiv și care pot fi un cadou minunat, dacă te gândești să susții un copil cunoscut, dar care poate nu are posibilitatea de a plăti pentru ședințe.

8 ședințe (2 luni de consultanță) – 1360 lei
16 ședințe (4 luni de consultanță) – 2560 lei

Așa cum ai observat, plata se face în contul unei Asociații
educaționale, plata ta va susține mult mai mult decât dezvoltarea
copilului tău.